De ATB Internet Spaarrekening. U verdient meer met uw spaargeld. Heel eenvoudig, online.

Zoveel kan internetsparen u opleveren.

  • Stortingen meteen rentedragend
  • Er is geen minimuminleg
  • Uw geld is vrij opneembaar
  • U kunt eenvoudig overboeken
0,05% *
Op jaarbasis berekend; Vrij opneembaar
Open nu een rekening

Gemakkelijk sparen, weinig papierwerk

Wilt u sparen, maar wel uw geld direct kunnen opnemen? Kies dan voor de ATB Internet Spaarrekening. U kunt dus zeker zijn van uw rendement bij een betrouwbare bank. U regelt uw bankzaken eenvoudig via de beveiligde website.

Aanvragen is heel eenvoudig

Het gemak van de Internet Spaarrekening van de Amsterdam Trade Bank begint al bij het aanvragen. U hoeft alleen maar bij Open een rekening het formulier in te vullen. Daarna ontvangt u van ons direct een bevestigingsmail met al uw gegevens.

Vanaf 01 januari 2016 zijn wij als financiële instelling verplicht om op basis van CRS (Common Reporting Standard) na te gaan of u als klant mogelijk belastingplichtig bent in het buitenland om de strijd tegen internationale belastingontduiking tegen te gaan.
In de bijlage van onze mail treft u ook het formulier aan “Bepalen fiscaal inwonerschap” met daarbij een uitleg “Uw fiscale woon- of vestigingsplaats: Waarom vraagt uw bank er naar?”. In geval van een En/Of rekening is het van belang dat voor beide personen een apart formulier wordt gecompleteerd.

Wij verzoeken u kennis te nemen van de uitleg en aansluitend de uitleg geparafeerd en het volledig ingevulde formulier getekend samen met het aanvraagformulier, een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een kopie van een afschrift van uw tegenrekening retour te zenden in een ongefrankeerd envelop naar:

ATB, Antwoordnummer 11933, 1000 VM Amsterdam.

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht per e-mail over het activeren van uw rekening.

De rente

Amsterdam Trade Bank licht u graag goed in over het rendement dat u kunt verwachten. Daarom zeggen we expliciet: de rente die u ontvangt van ATB kan dalen of stijgen, afhankelijk van de markt. U kunt er echter zeker van zijn dat we concurrerend zijn met de andere topbanken in de spaarmarkt.

Wij bieden tevens Internet deposito's aan zodat u gegarandeerd bent van het rentepercentage gedurende de gehele looptijd.

Bij de renteberekening op de Rekening en het Deposito wordt uitgegaan van het juiste aantal dagen van de betreffende maand en wordt elk jaar op 365 dagen gesteld (in geval van een schrikkeljaar wordt het jaar op 366 dagen gesteld). Voor de renteberekening tellen de dag van inleg wel en de dag van afboeking niet mee.


Open nu een rekening

Downloads

Om onze downloads te lezen, heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Dit programma kunt u gratis downloaden.
Acrobat Reader (Acrobat)

Contact

Vragen? ATB helpt u graag.

Adres en Openingstijden

De calculator applicatie vereist de Adobe Flash speler. Deze kunt u gratis downloaden.

Get flash player

Nog hogere rente ontvangen?

Wanneer u een ATB Internet Spaarrekening heeft kunt u ook een Internet Deposito openen. De verschillen met sparen zijn:

  • Hogere rente, tot 0,45%
  • Vaste looptijden
  • Minimum inleg: 5000,-
  • Zelf te openen via ATB Connect
ATB Internet Deposito