De Amsterdam Trade Bank. Profiteer van de rente. Geniet van de service.

Amsterdam Trade Bank is een jonge, snel groeiende organisatie die zowel particulieren als het zakenleven aantrekkelijke financiële oplossingen biedt. Wij zijn trots op onze uitstekende dienstverlening.

Betrouwbare partner

Bij particulieren staat Amsterdam Trade Bank bekend om zijn servicegerichtheid. Ondernemers die zaken doen met de Russische Federatie of de overige GOS-staten kennen ATB als betrouwbare partner met uitgebreide kennis van de Russische markt.

Dochter van Alfa-Bank Group

Amsterdam Trade Bank is opgericht in 1994 en is sinds 2001 een dochter van de Russische Alfa-Bank Group, de grootste particuliere commerciële bank in de Russische Federatie. Door het uitgebreide netwerk van Alfa-Bank heeft Amsterdam Trade Bank een concurrentievoordeel wat betreft kennis van Russische ondernemingen.

Vanaf 2003 in Nederland, en 2006 in Duitsland, bieden wij spaarproducten aan voor particulieren.

Depositogarantiestelsel

Bescherming van uw spaargeld

Het depositogarantiestelsel biedt spaarders bescherming als een bank niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen. Het depositogarantiestelsel garandeert dan een bedrag van maximaal € 100.000 aan spaargeld (inclusief deposito's) per persoon, per bank, ongeacht het aantal rekeningen. Bij en/of rekeningen geldt dit bedrag voor elk van beide rekeninghouders.

Amsterdam Trade Bank doet mee aan het depositogarantiestelsel.  De maximale garantie van € 100.000 geldt voor het totale bedrag aan spaargelden en deposito’s dat u hebt bij ATB Internet Sparen en ATB Internet Deposito samen.

Wilt u meer weten over het depositogarantiestelsel?

Bekijk het informatieblad depositogarantiestelsel (DGS). Of kijk direct op de website van De Nederlandsche Bank

Wat u moet weten

  • Resultaatgerichtheid en service staan centraal bij ATB.
  • ATB is een betrouwbare zakenpartner in de Russische markt.
  • ATB is een dochter van de Alfa-Bank Group.
  • ATB staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Contact

Vragen? ATB helpt u graag.

Adres en Openingstijden