Amsterdam Trade Bank wordt FIBR

09 december 2021

Vanaf januari 2022 biedt Amsterdam Trade Bank (ATB) haar spaaractiviteiten en mkb-dienstverlening aan onder een nieuwe naam: FIBR. De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe digitale omgeving. Hiermee wordt onze dienstverlening beter en sneller. En bij een nieuwe start, hoort ook een nieuwe naam!

Waar staat FIBR voor?
FIBR is net even anders dan andere banken en combineert de kracht en stabiliteit van een bank met de snelheid en flexibiliteit van een fintech. Met deze ‘best of both worlds’-werkwijze kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn en sneller reageren op de veranderingen in de markt.

FIBR is een bank voor ondernemers en particuliere spaarders. Klanten sparen bij ons om bijvoorbeeld geld opzij te zetten voor onvoorziene omstandigheden of juist voor leuke doelen zoals een vakantie. Ondernemers lenen bij ons om hun bedrijf te laten groeien. Met behulp van onze particuliere spaarklanten kunnen we de mkb-sector in Europa hierbij helpen.

Wat betekent dit voor de huidige ATB spaarklanten?
Op dit moment verandert er niets. Medio december 2021 ontvangen alle spaarklanten een e-mail. In deze e-mail leggen we stapsgewijs uit wat er gaat gebeuren.


Terug naar nieuwsoverzicht

Contact

Vragen? ATB helpt u graag.

Adres en Openingstijden