Amsterdam Trade Bank is nu FIBR!

03 januari 2022

Vandaag, 3 januari 2022, is het zover: Amsterdam Trade Bank (ATB) biedt voortaan haar spaaractiviteiten en mkb-dienstverlening aan onder de nieuwe naam: FIBR.

De ATB spaarproducten staan vanaf nu in de nieuwe digitale omgeving van FIBR. FIBR combineert de kracht en stabiliteit van een bank met de snelheid en flexibiliteit van een fintech. Hiermee is onze dienstverlening nóg beter en sneller.

Wie is FIBR?
FIBR is een bank voor ondernemers en particuliere spaarders. Particuliere klanten sparen bij ons om bijvoorbeeld geld opzij te zetten voor onvoorziene omstandigheden of juist voor leuke doelen zoals een vakantie. Ondernemers lenen bij ons om hun bedrijf te laten groeien. Met behulp van onze particuliere spaarklanten kunnen we de mkb-sector in Europa hierbij helpen.

Wat betekent dit voor de ATB spaarklanten?
De spaarrekeningen en spaardeposito’s van ATB zijn overgegaan naar de nieuwe digitale omgeving van FIBR. Om weer toegang te krijgen tot de spaarproducten doorlopen de ATB spaarklanten een aantal stappen. Zij krijgen hierover meer informatie.


Terug naar nieuwsoverzicht

Contact

Vragen? ATB helpt u graag.

Adres en Openingstijden